Contact

Zaterdagen geopend 13-16 uur

De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage stellen we op prijs. Door het scannen van de QR-code bij de uitgang kun je met je eigen bank-app veilig een bijdrage naar ons overmaken.

Route
  • Neem vanaf de Wassenaarseweg (Katwijk – Wassenaar) de afslag naar het (voormalige) vliegveld.
  • Ons Bezoekerscentrum staat net voorbij de slagboom bij de hoofdingang van het vliegveldterrein.
  • Is de slagboom dicht? Meld je dan via de intercom en geef aan dat je naar ‘het museum’ gaat.
  • Voorbij de slagboom neem je de tweede afslag links. Je kunt het gebouw herkennen aan het spandoek. Volg de blauwe borden met ‘250’. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Adres voor navigatie: 1e Mientlaan, 2223 LA, Katwijk aan Zee (ons echte adres wordt niet door navigatie-apps herkend)

De Google-kaart is mogelijk niet zichtbaar op een smartphone.

Informatie voor rolstoelgebruikers
Bij het inrichten van de expositie is rekening gehouden met rolstoelgebruikers. De bunker kent echter ook zijn beperkingen. De ingang van de bunker is voor de meeste rolstoelen en scootmobiels breed genoeg. Heb je een brede rolstoel? Dan zijn de bunkeringang en nooduitgang waarschijnlijk te smal. Helaas is ons toilet niet geschikt voor rolstoelgebruikers.
 
Wij hebben binnen een eenvoudige rolstoel klaarstaan waarin u kunt overstappen. Wij helpen u graag!

Mail ons

Steun ons, word donateur

Natuurlijk hopen we dat veel mensen de Stichting Historie Vliegveld Valkenburg een warm hart zullen toedragen. Je kunt dat tonen door donateur te worden. Je ontvangt, als je dat wenst, enkele keren per jaar een digitale nieuwsbrief en krijgt (uiteraard) gratis toegang tot het bezoekerscentrum.

Als donateur steun je de stichting met een financiële bijdrage van minimaal €10 per jaar (meer mag natuurlijk altijd). Je kunt je aanmelden als donateur door onderstaande gegevens naar ons te mailen:


Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer (optioneel)
E-mailadres

Ik geef mij op als donateur van de Stichting Historie Vliegveld Valkenburg.

1. Ik maak mijn donatie over op rekeningnummer NL62 RABO 0184 1648 85.

of:

2. Hierbij machtig ik de stichting SHVV om tot wederopzegging jaarlijks mijn donatie van (vul hier het bedrag in) af te schrijven van mijn bankrekeningnummer (vul hier uw rekeningnummer in)

Alvast hartelijk dank voor je steun! 

 

Of steun ons snel met een kleine bijdrage

Doneer een klein bedrag. Dat kan door de QR-code links te scannen met de camera van, of een app op, je smartphone. Je gaat dan naar de website van de Rabobank. Hier kun je zelf een bedrag invullen en je eigen bank kiezen.

Bedankt!

De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage stellen we op prijs. Door het scannen van de QR-code bij de uitgang kun je met je eigen bank-app veilig een bijdrage naar ons overmaken.