Contact

Mail ons

Vind ons

Route
  • Neem vanaf de Wassenaarseweg (Katwijk – Wassenaar) de afslag naar het (voormalige) vliegveld.
  • Ons Bezoekerscentrum staat net voorbij de slagboom bij de hoofdingang van het vliegveldterrein.
  • Is de slagboom dicht? Meld u zich even via de intercom en geef aan dat u naar ons bezoekerscentrum in Gebouw 250 gaat.
  • Voorbij de slagboom neemt u de eerste afslag links. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De Google-kaart is mogelijk niet zichtbaar op een smartphone.

Informatie voor rolstoelgebruikers
Bij het inrichten van de expositie is rekening gehouden met rolstoelgebruikers. De bunker kent echter ook zijn beperkingen. De ingang van de bunker is voor de meeste rolstoelen en scootmobiels breed genoeg. Heeft u een brede rolstoel? Dan zijn de bunkeringang en nooduitgang waarschijnlijk te smal. Wij hebben een standaardmodel paraat waarin u misschien kunt overstappen – wij helpen u graag. Helaas is ons toilet niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

Steun ons

Natuurlijk hopen we dat veel mensen de Stichting Historie Vliegveld Valkenburg een warm hart zullen toedragen. U kunt dat tonen door donateur te worden. U ontvangt, als u dat wenst, enkele keren per jaar een digitale nieuwsbrief en krijgt gratis toegang tot het bezoekerscentrum.

Als donateur steunt u de stichting met een financiële bijdrage van minimaal €10 per jaar (meer mag natuurlijk altijd). U kunt zich aanmelden als donateur door onderstaande gegevens naar ons te mailen:


Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer (optioneel)
E-mailadres

Ik geef mij op als donateur van de Stichting Historie Vliegveld Valkenburg.

1. Ik maak mijn donatie over op rekeningnummer NL62 RABO 0184 1648 85.

of:

2. Hierbij machtig ik de stichting SHVV om tot wederopzegging jaarlijks mijn donatie van (vul hier het bedrag in) af te schrijven van mijn bankrekeningnummer (vul hier uw rekeningnummer in)

Alvast hartelijk dank voor uw steun!